Безжичен контрол и интелигентно планиране

Ако притежавате електрическо превозно средство (EV), зареждането му у дома вероятно ще бъде най-рентабилният вариант за поддържане на захранване. Публичното зареждане на електромобили има тенденция да е с премия поради разликите в начина, по който се облага електричеството.

Цената на общественото зареждане на EV зависи от няколко различни фактора, като например типа зарядна станция, която използвате, цената на електричеството (тъй като зареждането с различни фирми може да доведе до различни тарифи) и кое време на деня избирате да зареждате превозно средство.

Следователно си струва да инвестирате в надежден комплект за зареждане на EV за дома, като например Wolfbox ниво 2 EV зарядно устройствокато се възползвате от домашните си доставки на електроенергия (и сравнително по-ниската данъчна ставка) възможно най-често, за да захранвате автомобила си.

Wolfbox ниво 2 EV зарядно устройство

Wolfbox Level 2 EV Charger е монтирано на стена EV зарядно устройство, съвместимо с всички електрически превозни средства J1772 (включително Tesla — чрез отделен адаптер) и е сертифицирано от CSA по стандарта UL.

Той осигурява регулируеми възможности за зареждане до 40 ампера, с около 37 мили обхват за един час време за зареждане и може да се инсталира на закрито или на открито.

  5 по-малко известни невероятни предложения на AWS

Отличаващ се със защита NEMA тип 4, той предлага водоустойчив, прахоустойчив и устойчив на студ и топлина защита срещу елементите, което го прави идеален за зареждане на EV при всякакви метеорологични условия.

Това зарядно устройство Wolfbox EV се предлага с тригодишна гаранция и е произведено в съответствие с глобалните стандарти за безопасност UL и Energy Star.

Три опции за зареждане

В допълнение към 7 пъти по-бърза скорост на зареждане в сравнение със зарядните устройства за EV ниво 1, зарядното устройство за EV ниво 2 на Wolfbox предоставя три различни и удобни опции за зареждане:

  • Plug & Charge – с 25-футов удължителен кабел за зареждане имате достатъчно място за маневриране и не е нужно да позволявате на точката за зареждане да диктува къде паркирате автомобила си.
  • RFID карта – предотвратете всякакъв неоторизиран достъп до вашето превозно средство и се насладете на удобно зареждане на EV на обществени станции, работни места и търговски места с RFID картата за зареждане на Wolfbox.
  • Планирано зареждане в мобилно приложение – Използвайте смартфона си, за да планирате зареждане, да регулирате тока на зареждане (от 16 до 40 ампера) и да наблюдавате дистанционно състоянието на зареждане.

Вградени Wi-Fi и Bluetooth възможности

Поддържайки както Wi-Fi, така и Bluetooth свързаност, зарядното устройство Wolfbox Level 2 EV ви позволява да наблюдавате дистанционно зареждането на вашия автомобил чрез Приложение Wolfbox EV.

  Как да намерите нечий IP адрес по телефонен номер

Чрез интелигентното управление на приложението на Wolfbox можете дистанционно да планирате графици за зареждане извън пиковите часове, за да намалите сметката си за електричество и да ви помогне да спестите пари. Плюс това, с дистанционното управление на приложението можете да регулирате тока на зареждане и да сте в крак с процеса на зареждане с лекота, като получавате известия в реално време, след като процесът на зареждане приключи.

Проверете състоянието на зареждането си с един поглед

С 4,3-инчовия LCD екран на зарядното устройство Wolfbox EV можете да проверите състоянието на зареждане на вашия автомобил с един поглед, по всяко време.

Този удобен дисплей ви предоставя важна информация като скорост на зареждане, време, напрежение и заредена сума, така че да можете да сте информирани за състоянието на зареждане на вашето EV.

Динамичните LED индикатори представят информация относно различните състояния на зареждане в различни цветове, така че можете лесно да следите процеса, без да е необходимо постоянно наблюдение.

Регистрирайте множество потребители и се насладете на безпроблемен гласов контрол на Smart Assistant

Можете да влезете в това интелигентно зарядно за EV с вашия акаунт в Google, което прави простата му настройка още по-лесна.

  Хардуерните ключове за сигурност продължават да се припомнят; Безопасни ли са?

Веднъж инсталиран, той предлага безпроблемна интеграция с Alexa и Google Assistant за удобен гласов контрол. Освен това можете да регистрирате множество потребители с това устройство, което означава, че оторизираните потребители могат да получат достъп по всяко време.

Безопасността на първо място, като стандарт

Произведено според възможно най-високите стандарти за безопасност, това домашно зарядно за EV е едно от най-безопасните на пазара.

Той е проектиран да осигури защита от презареждане, защита от късо съединение, защита от течове, защита от заземяване и защита от прегряване.

С всички покрити бази можете да използвате зарядното устройство Wolfbox Level 2 EV с пълна увереност за безопасно и надеждно зареждане на EV у дома.

Лесен процес на инсталиране

Благодарение на простия си, спестяващ труд процес на инсталиране, зарядното устройство Wolfbox Level 2 EV е идеалното домашно зарядно устройство за EV.

Просто трябва да инсталирате основен контакт NEMA 14-50R и след това да свържете зарядното устройство Wolfbox EV към него. Всеки комплект съдържа подробно ръководство за инсталиране, за да направи вашето изживяване със зарядното устройство Level 2 EV възможно най-безпроблемно. Освен това Wolfbox предоставя и денонощна услуга за поддръжка на клиенти, така че помощта никога не е далеч, ако имате нужда от нея.

Спестете 26% от Wolfbox Level 2 EV Charger с Amazon

В момента Wolfbox предлага огромно спестяване от 26%, когато поръчате зарядното устройство Wolfbox Level 2 EV от Amazon.

Възползвайте се от тази впечатляваща отстъпка и вземете у дома вашето зарядно устройство Wolfbox Level 2 EV днес и се насладете на безопасно и надеждно зареждане на EV у дома.

Това е спонсорирана публикация. Изборът на продукти и мненията, изразени в тази статия, са от спонсора и не отразяват редакционната посока на MakeUseOf или неговия персонал.